Mijn vrouw veroordeelt me tot thuisquarantaine na mijn bezoek aan het Floriade-previewcentrum

Het Floriade Previewcentrum werd afgelopen vrijdagochtend geopend. Als journalist werd ik uitgenodigd en stapte in de boot. Propvol mensen, maar wel met mondkapjes. Mijn vrouw Jessica verklaarde me ’s middags voor gek: “Ga jij eerst maar eens in thuisquarantaine. Kan je ook mooi wat in het huishouden doen.”
Zij ziet overal de voordelen van

Rondlopend en vanuit het toeristentreintje maakte ik deze foto’s.

Laat maar een reactie achter om te vertellen wat je ervan vindt.

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Mijn vrouw veroordeelt me tot thuisquarantaine na mijn bezoek aan het Floriade-previewcentrum

  1. jan peters schreef:

    wij zijn ook geweest zondag. Moet nog heel veel gebeuren en wij waren kritisch maar vinden nu dat we als Almeerders er de schouders onder moeten zetten. Het kost geld maar laten we er wat moois van maken. De merchandising hoeft van mij dan weer niet zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *