Eindelijk genieten in Almere

Er is veel chagrijn in Almere. U weet wel waarom.

Maar afgelopen weekend was het voor mij en mijn kleinkinderen top in Almere.
Op het strand van de Esplanade was het festijn Almere Floats., een zwem- en watersport evenement. Het was een van de leukste weekenden die mijn kleinkinderen hebben gehad in Almere.

“Als dit vaker is, houd ik vakantie in Almere” ,  zei een jonge moeder tegen me, “ dan hoef ik geen goud-geld meer uit te geven aan een kampeervakantie. Mijn kinderen genieten hier de hele dag.”

Vanaf het terras van horecagelegenheid Strand 22 bekeek ik alle waterpret. “Almere is een beetje buitenlandse vakantie geworden” ,  zei ik tegen mijn vrouw Jessica, “wat een fantastisch gebeuren is dit.”

Het was fijn om weer eens een keer blij en tevreden te zijn in Almere. Natuurlijk keken we naar de rondvaartboten die naar de Floriade voeren. Maar Jessica en ik spraken niet één keer over het F-woord. We hadden teveel plezier in Almere Floats.

We waren er met z’n vijven. En het kostte me alleen de versnaperingen bij Strand 22. En dat geld gunde ik die tent wél van harte.

https://www.almeredezeweek.nl/nieuws/algemeen/53312/waterpret-tijdens-almere-floats-op-weerwater

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *