Burgercollectiefje Floriade… alsjeblieft… val niet uiteen!!

omkopingIk word vorstelijk betaald door de gemeente Almere om middels krantenartikelen de Floriade naar ongekende hoogtes op te stuwen. Dat blaat een anti-Floriade burgercollectiefje op social media.
Een aanhanger van de partij AP/OPA meldt zelfs dat er sprake is van omkoping en vriendjespolitiek.

Oei. Omkoping.

Da’s een juridisch interessante uitspraak om te doen over de pers. En vooral over mij. Daar ga ik eens over nadenken. Hier moet toch een leuk schadevergoedinkje in zitten.
Het burgercollectiefje tegen de Floriade schudt overigens nu op zijn grondvesten. Er dreigt een scheuring. Dinsdag verscheen een lid van dat clubje op de redactie. Hij vond de beschuldigingen ook wel wat ver gaan.

Jammer. Heel jammer zou dat zijn.

Een leuk schadevergoedinkje is namelijk altijd welkom. Klein kort gedingetje en Robbie stroomt nogmaals binnen. Leve de Floriade.

Jazeker. De ongekend felle pro-Floriadecampagne van ADW is goed betaald. De redactie rijdt inmiddels in snelle door de gemeente betaalde BMW’s. En de gesloten enveloppen met Contanten in grote coupures stromen binnen.

jacht-2

Maar een leuk zeewaardig zeiljacht moet er toch ook nog wel inzitten.
Dus ik roep het collectiefje op te volharden in de beschuldigingen dat de inhoud van mijn artikelen en columns door de gemeente gekocht en betaald is. En vooruit, dat ik omgekocht word door raadsleden en wethouders. Toe maar.

Collectiefje, sluit de rijen, val niet uiteen. Beschuldig mij!!
Ik wil dat zeewaardig zeiljacht.

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.